Ποιοι είμαστε

Είμαστε η συνένωση δυο ομάδων από συναφείς χώρους: του Digital Marketing & Development και εκείνου του Business Consulting & Transformation.

Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης από τα πρώτα βήματα του στρατηγικού σχεδιασμού έως την κατασκευή ιστοσελίδας και την υλοποίηση της ψηφιακής προβολής.
https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/image-3.jpg

Elevating Brands through Strategy,Creativity and Digital Solutions

Με τον συνδυασμό του Business Know-How και των πιο προηγμένων ψηφιακών λύσεων, είμαστε ο Συνεργάτης που επιλέγουν μεγάλες η μικρές επιχειρήσεις και startups

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


Έχοντας συνεργαστεί με εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αναρίθμητες startups γνωρίζουμε καλά ότι οι πυλώνες επιτυχίας μιας επιχείρησης είναι 4 : ο στρατηγικός σχεδιασμός, οι ψηφιακές λύσεις, η εμπορική πολιτική και η ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών.
Το όραμά μας είναι να επιτύχουμε τον τέλειο συντονισμό των τριών πρώτων πυλώνων για κάθε επιχείρηση με την οποία συνεργαζόμαστε, ώστε αυτή να επικεντρωθεί σε αυτό που ξέρει καλύτερα: στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ

Στην Mindspire θα βρεις μια ενιαία ομάδα που θα αναλάβει αυτά που χρειάζεται η επιχείρησή σου :
Business Plan: Έχοντας δημιουργήσει στο παρελθόν δικές μας επιχειρήσεις και έχοντας εκπονήσει εκατοντάδες επιχειρηματικά σχέδια, οι σύμβουλοι της Mindspire είναι δίπλα σου για να στήσουν από την αρχή το στρατηγικό σχεδιασμό της επιχείρησης.
Ιστοσελίδα/Eshop: Mε την πολυετή εμπειρία τους και αναρίθμητα υλοποιημένα έργα στο πορτφόλιο τους, η ομάδα του Development σε συνεργασία με τους συμβούλους και εξειδικευμένους κειμενογράφους θα δημιουργήσει την καλύτερη ψηφιακή εικόνα που θα μπορούσε να έχει η επιχείρησή σου.
Marketing: Η ομάδα marketing της Mindspire σε συνεχή συνεργασία με το τμήμα Consulting και το Development γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο που θα αυξήσει τις πωλήσεις μιας επιχείρησης. Ξεκινώντας από την ανάλυση big data της αγοράς και το προσδιορισμό της δεξαμενής των υποψήφιων πελατών και φτάνοντας ως τη μετατροπή αυτών σε πωλήσεις επιτυγχάνει πάντα μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πιστεύουμε στην κριτική σκέψη και στη μετουσίωση της εμπειρίας σε πρακτικές λύσεις. Έχουμε μέσα μας το όραμα για έναν διαφορετικό επιχειρηματικό κόσμο και για αυτό απευθυνόμαστε μόνο σε ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και το μεράκι να ακούσουν κάτι καινούργιο. Συνεργαζόμαστε με σπουδαία μυαλά από πολλούς διαφορετικούς χώρους: από στελέχη της επενδυτικής τραπεζικής και της ανάλυσης δεδομένων, έως Developers, Designers και Business Strategists. Εκτιμάμε την πολυσυλλεκτικότητα και δεν πιστεύουμε στις ταμπέλες. Αναζητάμε συνεχώς τη συνένωση διαφορετικών οπτικών και έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά σε όλον τον κόσμο. Για δεκαετίες, η συμβουλευτική επιχειρήσεων ήταν δουλειά των λογιστών, η κατασκευή ιστοσελίδων δουλειά των προγραμματιστών και το marketing δουλειά των διαφημιστών. Πολλές φορές μάλιστα οι μεν έκαναν αναγκαστικά και τη δουλειά των δε, χωρίς φυσικά να έχουν το know-how. Είμαστε εδώ για να συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, με μια φρέσκια και γεμάτη καινοτομίες προσέγγιση. Και φυσικά με μια ενιαία ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους για να καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησης σου.  

https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2021/10/logo-top.svg
CALL TODAY
+1 800 100 900
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/aboutme-640x640.jpg

Ηλίας Ανδρώνος

Founder & CEO

Η ίδρυση της Mindspire είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης πορείας του Ηλία Ανδρώνου σε πολλούς κλάδους και σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα. Έχει σπουδάσει Φυσική και επί χρόνια ασχολήθηκε με την έρευνα. Δραστηριοποιήθηκε από νωρίς στο επιχειρείν, την πολιτική επικοινωνία και ανέπτυξε καινοτόμες μεθόδους στα πεδία Negotiations και του Decision Making Process. Aνέπτυξε επιτυχημένες επιχειρήσεις στα πεδία αυτά, από τις οποίες πραγματοποίησε κερδοφόρα exits. Όταν ίδρισε την Mindspire to 2021, έκανε πράξη το όραμά του, δηλαδή να εμπνεύσει με την ολιστική του προσέγγιση τους ανθρώπους των επιχειρήσεων, έτσι ώστε ο κάθε ένας από εμάς να νιώθει δημιουργικός και γεμάτος μέσα από τη δουλειά του. Με όπλα του την εμπειρία στο επιχειρείν και την κοινή λογική, έχει πάντα κάτι καινούργιο να μεταδώσει και να προσφέρει σε κάθε επιχείρηση. Γύρω του έχει στηθεί μία ομάδα συμβούλων, ειδικών επικοινωνίας, οικονομικών αναλυτών, έτοιμη να χαράξει το στρατηγικό σχεδιασμό κάθε επιχείρησης.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Κλείσε τώρα ραντεβού, κάλεσε στο 2107009716 ή συμπλήρωσε την φόρμα!

  Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

  STEP 01

  Έρευνα

  Θέτουμε τις κατάλληλες ερωτήσεις, ακούμε και προσδιορίζουμε μαζί το όραμα και το βαθύτερο σκοπό της εταιρίας.

  STEP 02

  Σχεδιασμός

  Οργανώνουμε το επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης, δοκιμάζουμε λύσεις με διαδικασίες προσομοίωσης και θέτουμε ξεκάθαρους στόχους, που πρέπει να έχουν επιτευχθεί μέχρι το τέλος του προγράμματος.

  STEP 03

  Εφαρμογή

  Ευθυγραμμίζουμε και εκπαιδεύουμε τις ομάδες ηγεσίας με train the coach τακτικές ώστε το μοντέλο ανάπτυξης της επιχείρησης να αλληλεπιδράσει με όλα τα μέλη της επιχείρησης σε πραγματικές συνθήκες.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

  STEP 04

  Διορθώσεις

  Αξιολογούμε την πορεία, προτείνουμε μικρές αλλαγές για τη βελτιστοποίηση και επαναλαμβάνουμε ξανά ώστε να βελτιώσουμε στο μέγιστο όλες τις διαδικασίες.

  STEP 05

  Υποστήριξη

  Δεν εγκαταλείπουμε το καράβι μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Είμαστε πάντα εκεί, σε επικοινωνία μαζί σου και παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία παρακολούθησης και αξιολόγησης της νέας πορείας. 

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

  Είπαν για εμάς

  "A Serious Time Saver"

  They’re built to scale and handle a lot more accounts than other companies could handle. They take a personal interest in each and every one of their clients.
  "A Serious Time Saver"
  JAMES CORDON
  CEO of Applauz

  “An Extra Hour Each Day”

  They quickly developed the requisite knowledge about our industry and internal processes. We couldn’t have achieved the same level of success without them.
  “An Extra Hour Each Day”
  ALICE GROWER
  Clients

  “Get More Done”

  They set out the plan and executed it flawlessly. They engaged their employees and made sure to have adequate staffing 24/7, 365 days for their clients.
  “Get More Done”
  JESSICA WALSON
  Clients