Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών που ειδικευόμαστε στο μετασχηματισμό επιχειρήσεων και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού. Πετυχαίνουμε τους στόχους μας εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους της κάθε επιχείρησης σε νέα μοντέλα εργασίας και παραγωγικότητας.
https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/image-3.jpg

Agile Leadership Development & Culture Transformation

Με τον συνδυασμό των πιο καινοτόμων μεθοδολογιών ανάπτυξης δημιουργούμε μια κοινότητα, στην οποία οι άνθρωποι εργάζονται για έναν σκοπό μεγαλύτερο από τους ίδιους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


Ονειρευόμαστε έναν κόσμο, στον οποίο οι επιχειρήσεις έχουν ως οδηγό τον βαθύτερο σκοπό τους. Ακολουθούν ένα μακροχρόνιο πλάνο, καλλιεργούν κλίμα εμπιστοσύνης και ελευθερίας στους ανθρώπους τους, χρησιμοποιούν έξυπνα κίνητρα ώστε να ωθήσουν την ομάδα να μαθαίνει και να εξελίσσεται διαρκώς. Δημιουργούμε έναν κόσμο, στον οποίο οι άνθρωποι νιώθουν ότι εργάζονται για έναν σκοπό μεγαλύτερο από τους ίδιους, αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ομάδα με κοινές αξίες, έχοντας επίδραση στην κοινότητα. 

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ

Στη Mindspire λειτουργούμε συμβουλευτικά προς τις επιχειρήσεις σε θέματα leadership management και employee motivation. Στεκόμαστε δίπλα στους οργανισμούς και στους ανθρώπους τους με καθημερινά προγράμματα εκπαίδευσης και εργαλεία βελτίωσης του ατομικού και συνολικού κινήτρου. Προωθούμε τη νεανική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, εκπαιδεύοντας επίδοξους startuppers σε όλα τα αναγκαία soft skills και βοηθώντας στην εύρεση χρηματοδότησης. Στεκόμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους της επιχείρησης, με προσωποποιημένη στήριξη, άμεση και καθημερινή επικοινωνία. Μαζί μας, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι οποιαδήποτε ώρα κι αν σηκώσεις το τηλέφωνο, θα μας βρεις στην άλλη άκρη για να λύσουμε κάθε σου πρόβλημα. 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πιστεύουμε στην κριτική σκέψη και στη μετουσίωση της εμπειρίας σε πρακτικές λύσεις. Έχουμε μέσα μας το όραμα για έναν διαφορετικό επιχειρηματικό κόσμο και για αυτό απευθυνόμαστε μόνο σε ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και το μεράκι να ακούσουν κάτι καινούργιο. Συνεργαζόμαστε με σπουδαία μυαλά από πολλούς διαφορετικούς χώρους: από στελέχη της επενδυτικής τραπεζικής και θετικούς επιστήμονες, έως σχεδιαστές, μηχανικούς και ψυχολόγους. Εκτιμάμε την πολυσυλλεκτικότητα και δεν πιστεύουμε στις ταμπέλες. Αναζητάμε συνεχώς τη συνένωση διαφορετικών οπτικών και έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά σε όλον τον κόσμο. Για δεκαετίες, η ανάπτυξη επιχειρήσεων ήταν πεδίο των λογιστών, οικονομικών τεχνοκρατών και marketeers. Είμαστε εδώ για να συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, με μια φρέσκια και γεμάτη καινοτομίες προσέγγιση. 

https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2021/10/logo-top.svg
CALL TODAY
+1 800 100 900
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/aboutme-640x640.jpg

Ηλίας Ανδρώνος

Founder & CEO

Η ίδρυση της Mindspire είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης πορείας του Ηλία Ανδρώνου σε πολλούς κλάδους και σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα. Έχει σπουδάσει Φυσική και επί χρόνια ασχολήθηκε με την έρευνα. Δραστηριοποιήθηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση, την πολιτική επικοινωνία και ανέπτυξε επιτυχημένες επιχειρήσεις στα πεδία αυτά, από τις οποίες πραγματοποίησε κερδοφόρα exits. Πλέον, ιδρύοντας τη Mindspire, κάνει πράξη το όραμά του, δηλαδή να εμπνεύσει με την ολιστική του προσέγγιση τους ανθρώπους των επιχειρήσεων, έτσι ώστε ο κάθε ένας από εμάς να νιώθει δημιουργικός και γεμάτος μέσα από τη δουλειά του. Άνθρωπος πηγαίος και αισιόδοξος, σε κάνει να προβληματιστείς και να δεις τα πράγματα μέσα από μια νέα διάσταση. Με όπλα του την επικοινωνία και την κοινή λογική, έχει πάντα κάτι καινούργιο να μεταδώσει και να προσφέρει στην κοινότητα. 

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Κλείσε τώρα ραντεβού, κάλεσε στο 2107009716 ή συμπλήρωσε την φόρμα!

  Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

  STEP 01

  Έρευνα

  Θέτουμε τις κατάλληλες ερωτήσεις, ακούμε και προσδιορίζουμε μαζί το όραμα και το βαθύτερο σκοπό της εταιρίας.

  STEP 02

  Σχεδιασμός

  Οργανώνουμε το επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης, δοκιμάζουμε λύσεις με διαδικασίες προσομοίωσης και θέτουμε ξεκάθαρους στόχους, που πρέπει να έχουν επιτευχθεί μέχρι το τέλος του προγράμματος.

  STEP 03

  Εφαρμογή

  Ευθυγραμμίζουμε και εκπαιδεύουμε τις ομάδες ηγεσίας με train the coach τακτικές ώστε το μοντέλο ανάπτυξης της επιχείρησης να αλληλεπιδράσει με όλα τα μέλη της επιχείρησης σε πραγματικές συνθήκες.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

  STEP 04

  Διορθώσεις

  Αξιολογούμε την πορεία, προτείνουμε μικρές αλλαγές για τη βελτιστοποίηση και επαναλαμβάνουμε ξανά ώστε να βελτιώσουμε στο μέγιστο όλες τις διαδικασίες.

  STEP 05

  Υποστήριξη

  Δεν εγκαταλείπουμε το καράβι μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Είμαστε πάντα εκεί, σε επικοινωνία μαζί σου και παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία παρακολούθησης και αξιολόγησης της νέας πορείας. 

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

  Είπαν για εμάς

  "A Serious Time Saver"

  They’re built to scale and handle a lot more accounts than other companies could handle. They take a personal interest in each and every one of their clients.
  "A Serious Time Saver"
  JAMES CORDON
  CEO of Applauz

  “An Extra Hour Each Day”

  They quickly developed the requisite knowledge about our industry and internal processes. We couldn’t have achieved the same level of success without them.
  “An Extra Hour Each Day”
  ALICE GROWER
  Clients

  “Get More Done”

  They set out the plan and executed it flawlessly. They engaged their employees and made sure to have adequate staffing 24/7, 365 days for their clients.
  “Get More Done”
  JESSICA WALSON
  Clients