Training Programs

Είσαι νέος 18-34 ετών και θες να αναπτύξεις το επιχειρηματικό σου mindset; Εκπροσωπείς μια επιχείρηση και θες να καλλιεργήσεις τα απαραίτητα soft skills στο ανθρώπινο δυναμικό σου;
Growth Mindset
Personal Branding
Problem Solving & Critical Thinking
New Habits Establishment
Negotiations
Team Building
Modern Worklife Syndromes
Thought Leadership

Στη Mindspire έχουμε παράδοση και μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, προσφέροντας μοναδικά training courses σε νέους ανθρώπους και οργανισμούς.

Επικοινώνησε μαζί μας, για να ενημερωθείς για τα προγράμματά μας.

https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/image-1-768x802.jpg
https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/service-2.jpg

Soft Skills Academy

Με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Mindspire ερχόμαστε να καλύψουμε το κενό μεταξύ ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Προσφέρουμε 6 πρωτότυπα σεμινάρια και βιωματικές δραστηριότητες, που καλλιεργούν τις πιο καθοριστικές προσωπικές δεξιότητες: τα soft skills.
Critical Thinking & Problem Solving
Time Management & Goal Orientation
Presentation Skills & Public Speaking
Interpersonal Skills & Vulnerability
Growth Mindset & Entrepreneurship
Personal Branding & CV Writing

Αν είσαι νέος 18-34 ετών και θέλεις να βελτιώσεις τη θέση σου στην αγορά εργασίας ή θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση, επικοινώνησε μαζί μας. Εκπαιδεύουμε νέους ανθρώπους σε soft skills, σε νέα τμήματα και μέσα από συνεργασίες μας με δήμους και κυψέλες νεανικής επιχειρηματικότητας ανά την Ελλάδα.

Well-being & Soft Skills Corporate Programs

Φανταστείτε έναν κόσμο, στον οποίο κάθε επιχείρηση εκπαιδεύει τους εργαζομένους της στα αναγκαία soft skills, όπως θα τους εκπαίδευε σε απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες, που χρειάζονται για τη δουλειά. Εδώ ερχόμαστε εμείς. Με 4 πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια για τα soft skills και το well-being των εργαζομένων.
Brain Rewirement: Πρόγραμμα εγκαθίδρυσης νέων συνηθειών.
Work-Life Balance & Burnout Management
Productivity & Efficiency Hacks
Unconscious Bias in the Workplace

Τα well-being corporate programs της Mindspire απευθύνονται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που αντιλαμβάνονται το συσχετισμό προσωπικής ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού με την απόδοση και την παραγωγικότητα.
Οι πρωτοπόροι επιχειρηματίες έχουν το well-being στο κέντρο όσων κάνουν, επειδή γνωρίζουν ότι οι χαρούμενοι, υγιείς και αφοσιωμένοι εργαζόμενοι είναι το μέλλον της επιχείρησής τους.

https://www.mindspire.gr/wp-content/uploads/2022/01/slider-2-1.jpg
Πάρε μια ιδέα για τα courses που προσφέρονται και επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

STEP 01

Brain Rewirement

Ένα επαναστατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στις θεμελιώδεις αρχές της σύγχρονης νευροεπιστήμης. Προσφέρει κατανόηση της βασικής έννοιας της νευροπλαστικότητας και βοηθά αποτελεσματικά, τόσο στην εγκαθίδρυση νέων συνηθειών, όσο και στην αλλαγή των βλαβερών. Επίσης, εξηγεί τους μηχανισμούς της αναβλητικότητας και προτείνει ευρεία γκάμα ασκήσεων για την καταπολέμησή της.

STEP 02

Work-Life Balance & Burnout Management

Ένα απελευθερωτικό course, που διδάσκει αποτελεσματικές τεχνικές ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Προσφέρει εις βάθος κατανόηση των μηχανισμών που προκαλούν άγχος και κακή διαχείριση χρόνου. Εκπαιδεύει τους ανθρώπους να θέτουν αποτελεσματικά όρια και να παραμένουν αποδοτικοί σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

STEP 04

Productivity & Efficiency Hacks

Ή αλλιώς 7 τρόποι για να βελτιώσεις την απόδοσή σου σε κάθε τομέα της ζωής σου. Επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές, που βασίζονται στις εξελικτικές ανάγκες του εγκεφάλου μας για υγιεινή ζωή και εκπαιδεύουν τον άνθρωπο να πετυχαίνει περισσότερα και ευκολότερα.

STEP 05

Unconscious Bias in the Workplace

Η κατασκευή στερεοτύπων και προκαταλήψεων είναι, δυστυχώς, εξελικτική ανάγκη του ανθρώπινου εγκεφάλου για να σχηματίζει ομάδες και να προστατεύεται από κινδύνους. Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, όμως, αυτή η τάση είναι όχι μόνο περιττή, αλλά οδηγεί και σε διακρίσεις και μη ισορροπημένες συμπεριφορές. Αυτό το course επισημαίνει στους εργαζομένους τα ασυνείδητα λάθη στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις και τους μαθαίνει πώς να τα αποφεύγουν και να καλλιεργούν πιο αυθεντικές σχέσεις.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

What Our Clients Are Saying

"A Serious Time Saver"

They’re built to scale and handle a lot more accounts than other companies could handle. They take a personal interest in each and every one of their clients.
"A Serious Time Saver"
JAMES CORDON
CEO of Applauz

“An Extra Hour Each Day”

They quickly developed the requisite knowledge about our industry and internal processes. We couldn’t have achieved the same level of success without them.
“An Extra Hour Each Day”
ALICE GROWER
Clients
Μάθε περισσότερα κλείνοντας ένα online ραντεβού μαζί μας.

Μάθε περισσότερα κλείνοντας ένα online ραντεβού μαζί μας