Ιδέες Χρηματοδότησης

Γράψε μας τώρα κάποια βασικά στοιχεία για την ιδέα σου και διεκδίκησε τη χρηματοδότηση που χρειάζεσαι.

Η εταιρεία λειτούργησε αρχικά με κύριο αντικείμενο την εξυπηρέτηση ασθενών, που χρειάζονται μεταφορά σε νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και την προνοσοκομειακη φροντίδα ασθενών. Αργότερα επεκτάθηκε και στην κατ’οίκον νοσηλεία και την παροχή ορθοπεδικών βοηθημάτων σε ασθενείς. Παράλληλα καλύπτει με παροχή ασθενοφόρου και διασωστών διάφορα events. Πλέον γίνεται προσπάθεια επέκτασης της επιχείρησης στη Βόρεια Ελλάδα και για την υλοποίηση του πλάνου ζητείται χρηματοδότηση 20.000€. Παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

 

  Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

  Εγχείρημα δύο έμπειρων και καταξιωμένων ζαχαροπλαστών για ένα κατάστημα low-fat boutique patisserie-croissanterie στο κέντρο της Γλυφάδας. Αναζήτηση χρηματοδότησης με αντάλλαγμα εταιρικό μερίδιο. Έτοιμο business plan προς παρουσίαση, με εκτίμηση απόσβεσης της επένδυσης στα δύο έτη και καθαρή κερδοφορία πενταετίας πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ.

   

   Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

   Εταιρεία με κατοχυρωμένη πατέντα, που υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα του parking σε κάθε παράκτια πόλη του κόσμου, πουλά το 20% των μετοχών της, παραχωρώντας στον επενδυτή και το management. Διατίθεται προς παρουσίαση έτοιμο business plan, με εκτίμηση κερδών ύψους 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα στα πρώτα τρία έτη.

    

    Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή
    NULL