Ιδέες Χρηματοδότησης

Γράψε μας τώρα κάποια βασικά στοιχεία για την ιδέα σου και διεκδίκησε τη χρηματοδότηση που χρειάζεσαι.

Υπό σύσταση επιχείρηση τουριστικής εκμετάλλευσης με 3 κατοχυρωμένες άδειες για εγκατάσταση θαλάσσιου πάρκου, sup, κανό, ποδηλάτων σε πολυσύχναστες παραλίες (Αττική, Ηλεία, Κέρκυρα) ζητά ιδιώτη επενδυτή για την αγορά και εγκατάσταση του εξοπλισμού. Το ύψος της ζητούμενης επένδυσης κινείται μεταξύ 40.000€-120.000€.  Αναλυτικές πληροφορίες διαθέσιμες έπειτα από επικοινωνία.

  Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

   

  Επαναστατικό mobile app για την ψηφιοποίηση των τοπικών αγορών. Τεχνικά έτοιμο και δοκιμασμένο ήδη σε τμήματα της περιφέρειας. Γίνονται δεκτές προσφορές χρηματοδότησης για την ανάπτυξη και τη μαζική προώθηση της εφαρμογής. Διατίθεται ολοκληρωμένο business plan προς παρουσίαση. Εκτίμηση ROI πρώτης χρονιάς στο 68%.

   Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

   Ολοκληρωμένο πλάνο δημιουργίας εκπαιδευτικής ακαδημίας για soft skills, που απευθύνεται σε φοιτητές και σε corporate περιβάλλοντα. Αναζητείται χρηματοδότηση για την υλοποίηση, κατά προτίμηση από εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με αντάλλαγμα ένα ποσοστό εταιρικού μεριδίου.

    

    Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

    Εγχείρημα δύο έμπειρων και καταξιωμένων ζαχαροπλαστών για ένα κατάστημα low-fat boutique patisserie-croissanterie στο κέντρο της Γλυφάδας. Αναζήτηση χρηματοδότησης με αντάλλαγμα εταιρικό μερίδιο. Έτοιμο business plan προς παρουσίαση, με εκτίμηση απόσβεσης της επένδυσης στα δύο έτη και καθαρή κερδοφορία πενταετίας πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ.

     

     Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

     Εταιρεία με κατοχυρωμένη πατέντα, που υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα του parking σε κάθε παράκτια πόλη του κόσμου, πουλά το 20% των μετοχών της, παραχωρώντας στον επενδυτή και το management. Διατίθεται προς παρουσίαση έτοιμο business plan, με εκτίμηση κερδών ύψους 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα στα πρώτα τρία έτη.

      

      Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή