Ιδέες Χρηματοδότησης

Γράψε μας τώρα κάποια βασικά στοιχεία για την ιδέα σου και διεκδίκησε τη χρηματοδότηση που χρειάζεσαι.

Μεγάλη επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο ειδών καπνού, με διαχρονική παρουσία στην ελληνική και κυπριακή αγορά, αναζητά επένδυση έως 1.000.000€ για περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση του μεριδίου αγοράς. Προβλέπεται απόσβεση της επένδυσης μέσα στο πρώτο έτος και ROI άνω του 65% για τις επόμενες χρονιές. Ποσοστό συμμετοχής στην επιχείρηση για τον υποψήφιο επενδυτή από 20% έως 49%.

  Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

  Υπό σύσταση επιχείρηση τουριστικής εκμετάλλευσης με 3 κατοχυρωμένες άδειες για εγκατάσταση θαλάσσιου πάρκου, sup, κανό, ποδηλάτων σε πολυσύχναστες παραλίες (Αττική, Ηλεία, Κέρκυρα) ζητά ιδιώτη επενδυτή για την αγορά και εγκατάσταση του εξοπλισμού. Το ύψος της ζητούμενης επένδυσης κινείται μεταξύ 40.000€-120.000€.  Αναλυτικές πληροφορίες διαθέσιμες έπειτα από επικοινωνία.

   Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

    

   Επαναστατικό mobile app για την ψηφιοποίηση των τοπικών αγορών. Τεχνικά έτοιμο και δοκιμασμένο ήδη σε τμήματα της περιφέρειας. Γίνονται δεκτές προσφορές χρηματοδότησης για την ανάπτυξη και τη μαζική προώθηση της εφαρμογής. Διατίθεται ολοκληρωμένο business plan προς παρουσίαση. Εκτίμηση ROI πρώτης χρονιάς στο 68%.

    Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

    Η εταιρεία λειτούργησε αρχικά με κύριο αντικείμενο την εξυπηρέτηση ασθενών, που χρειάζονται μεταφορά σε νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και την προνοσοκομειακη φροντίδα ασθενών. Αργότερα επεκτάθηκε και στην κατ’οίκον νοσηλεία και την παροχή ορθοπεδικών βοηθημάτων σε ασθενείς. Παράλληλα καλύπτει με παροχή ασθενοφόρου και διασωστών διάφορα events. Πλέον γίνεται προσπάθεια επέκτασης της επιχείρησης στη Βόρεια Ελλάδα και για την υλοποίηση του πλάνου ζητείται χρηματοδότηση 20.000€. Παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

     

     Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

     Εγχείρημα δύο έμπειρων και καταξιωμένων ζαχαροπλαστών για ένα κατάστημα low-fat boutique patisserie-croissanterie στο κέντρο της Γλυφάδας. Αναζήτηση χρηματοδότησης με αντάλλαγμα εταιρικό μερίδιο. Έτοιμο business plan προς παρουσίαση, με εκτίμηση απόσβεσης της επένδυσης στα δύο έτη και καθαρή κερδοφορία πενταετίας πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ.

      

      Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή

      Εταιρεία με κατοχυρωμένη πατέντα, που υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα του parking σε κάθε παράκτια πόλη του κόσμου, πουλά το 20% των μετοχών της, παραχωρώντας στον επενδυτή και το management. Διατίθεται προς παρουσίαση έτοιμο business plan, με εκτίμηση κερδών ύψους 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα στα πρώτα τρία έτη.

       

       Φόρμα ενδιαφέροντος για τον επενδυτή